App-groepen

Er zijn zes verschillende mobiele What's App-groepen waar je je bij aan kunt sluiten, Afhankelijk van je interesse en de hoeveelheid die je aankunt. 

Satsang 

Deze app-groep is gratis, maar veronderstelt wel dat je maandelijks deelneemt aan een Satsang of een Intensive. Na een bijeenkomst volgt vaak een samenvatting van waar het om ging . Dit is hoogst uitzonderlijk. Een extra service van Ovanti om eventueel het inzicht, de praktijk en het onderzoek nog eens te kunnen herlezen en toe te passen in het dagelijkse leven. 

 

Zelfrealisatie
Teksten over zelfrealisatie, praktijk, de weg, het proces, het doel, de subtiliteiten, waarbij  een leraar van belang is en waar niet, de valkuilen en misvattingen, stadia, de verschillende wegen, tradities en veel meer. 
(36 euro per half jaar + een vrijwillige donatie)

 

Presentie van Liefde

Teksten, muziek en oefeningen over en uit en voor liefde in allerlei stromen en vormen. Hier onthult zich de ware kracht en doorleving van Ovanti's inzicht in liefde op de vele niveau's van bewustzijn, waar jij van kunt mee profiteren. Iedereen kan groeien in de liefde en leven in de bloeiende aanwezigheid van het hart. 
(6 euro/maand  + vrijwillige donatie, doorlopend )

 

De Levenstijd

Reflecties en handreikingen op het gebied van het leven waar we te maken hebben met allerlei thema's als werk, relaties, zingeving en ambities. Is het mogelijk om meer uit het leven te halen of beter om te kunnen gaan met de dingen? Ovanti onthult dat de mens leeft op het kruispunt van het Eeuwige nu en de tijd, en dat het leven van alledag en het omgaan met de dingen niet ontkend moeten worden zoals soms gebeurt. 

(6 euro/maand  + vrijwillige donatie, doorlopend )

 

Ovanti's Visie

Over alles van de Overvloed van Bewustzijn, wat er ook maar op dat gebied te verkennen is: innerlijke processen, levensbeschouwing, meesterschap, lijden, liefde, mysteriescholen. Een voortdurende stroom van wijsheid en waarachtigheid, waarbij Ovanti niet schroomt om het vele te delen wat er leeft en te zeggen is, om het vervolgens direct weer te vergeten. Maar misschien blijft er bij jou wel wat hangen. Dus uitkijken. 

(6 euro/maand  + vrijwillige donatie, doorlopend )

 

Ovanti's Vrienden

- 10 % korting op jaartrajecten, boeken, sessies, dagen, weekenden en retraites.
- 1 gratis Satsang per maand. ( normaal 15 euro )
- 1 Intensive per maand voor 7,50 euro. ( normaal 25 euro )
- Persoonlijk delen, extra ruimte voor vragen, coulance.
- Extra uitnodigingen.
- Je wordt op de hoogte gehouden van de laatste initiatieven.
( 52euro / 4 maanden )

- LET OP! je kunt ook Vrienden worden en gebruik maken van de vele voordelen zonder in de app-groep te zijn. Maar liever hebben we natuurlijk dat je er gewoon bij bent voor een groepsknuffel. 

 

Wil je goed afgeleid worden? Meld je aan!